Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript-a, ki je nujno potreben za pravilno delovanje spletne strani.

Upravljanje uporabniških imen in pooblastil

COBISS Kooperativni online bibliografski sistem in servisi COBISS

Obrazci

Povezave do obrazcev:

Vlogo za pridobitev uporabniškega imena pripravi skrbnik lokalnih aplikacij za uporabnika, ki želi pridobiti prvo uporabniško ime v določeni knjižnici. Ko se obrazec programsko izpolni, lahko skrbnik takoj odpre uporabniško ime za uporabnika in mu dodeli ustrezna pooblastila za delo v sistemu COBISS. Podpisani in ožigosani obrazec mora IZUM prejeti v roku 14 dni od dneva odprtja uporabniškega imena. Če vloga ne prispe pravočasno, IZUM uporabniško ime blokira ter o tem obvesti skrbnika lokalnih aplikacij in uporabnika.

Izjavo o varovanju osebnih podatkov izpolni in podpiše odgovorna oseba v knjižnici ter jo ožigosano pošlje v IZUM. Na osnovi izjave dobi knjižnica možnost dostopa do skupine izpisov o transakcijah v segmentih COBISS2/izposoja in COBISS3/Izposoja. Izjave ni treba ponovno pošiljati, če jo je knjižnica že kdaj prej poslala v IZUM.

Izjavo o pooblastilu za kontrolo dnevnikov o obdelavah osebnih podatkov članov knjižnice izpolni odgovorna oseba v knjižnici ter jo opremljeno s podpisom in žigom pošlje v IZUM. Na tej osnovi dobi uporabnik, naveden v izjavi, dostop do dnevnikov o obdelavi osebnih podatkov članov knjižnice.

Datum zadnje spremembe: 3. 2. 2012


ONLINE EVIDENCE

Dostop do registracij

Registrirani uporabniki
PRIJAVA NA PORTAL

Vaš e-naslov:

Geslo:

Neregistrirani
uporabniki
Potrebujete pomoč?

Telefon: (02) 2520 379

E-pošta: podpora@izum.si

© 1997-2018 IZUM Piškotki