Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript-a, ki je nujno potreben za pravilno delovanje spletne strani.

E-priročniki

COBISS Kooperativni online bibliografski sistem in servisi COBISS

Dosedanje spremembe

COMARC/B Format

za bibliografske podatke

ISSN 1855-5527

Spremembe št. 35, junij 2017:Seznam[181 KB]Komplet za tiskano verzijo[515 KB]

Spremembe št. 34, maj 2017:Seznam[191 KB]Komplet za tiskano verzijo[3 MB]

Spremembe št. 33, september 2016:Seznam[187 KB]Komplet za tiskano verzijo[2,2 MB]

Spremembe št. 32, junij 2016:Seznam[217 KB]Komplet za tiskano verzijo[9,4 MB]

Spremembe št. 31, december 2014:Seznam[268 KB]Komplet za tiskano verzijo[5,5 MB]

Spremembe št. 30, december 2013:Seznam[272 KB]Komplet za tiskano verzijo[4,9 MB]

Spremembe št. 29, april 2012:Seznam[267 KB]Komplet za tiskano verzijo[5,1 MB]

Spremembe št. 28, januar 2010[75 KB]

Spremembe št. 27, avgust 2009[100 KB]

Dopolnitve številka 26, februar 2008[16 KB]

Dopolnitve številka 25, oktober 2007[58 KB]

Dopolnitve številka 24, julij 2007[72 KB]

Dopolnitve številka 23, junij 2006[70 KB]

Dopolnitve številka 22, junij 2004[56 KB]

Dopolnitve številka 21, november 2003[49 KB]

Dopolnitve številka 20, september 2003[60 KB]

Dopolnitve številka 19, november 2002[56 KB]

Dopolnitve številka 18, februar 2001[61 KB]

Dopolnitve številka 17, marec 2000[13 KB]

Dopolnitve številka 16, oktober 1999[13 KB]

Dopolnitve številka 15, maj 1999[12 KB]

Dopolnitve številka 14, december 1998[13 KB]

Dopolnitve številka 13, junij 1998[15 KB]

Dopolnitve številka 12, januar 1998[62 KB]

Dopolnitve številka 11, julij 1997[57 KB]

Dopolnitve številka 10, maj 1996[50 KB]

Dopolnitve številka 9, maj 1996[57 KB]

Dopolnitve številka 8, marec 1996[68 KB]

Dopolnitve številka 7, junij 1995[17 KB]

Dopolnitve številka 6, november 1994[13 KB]

Dopolnitve številka 5, oktober 1994[77 KB]

Dopolnitve številka 4, junij 1994[74 KB]

Dopolnitve številka 3, junij 1993[54 KB]

Dopolnitve številka 2, november 1992[12 KB]

Dopolnitve številka 1, julij 1992[13 KB]

Nazaj na izbrani priročnik


ONLINE EVIDENCE

Dostop do registracij

Registrirani uporabniki
PRIJAVA NA PORTAL

Vaš e-naslov:

Geslo:

Neregistrirani
uporabniki
Potrebujete pomoč?

Telefon: (02) 2520 379

E-pošta: podpora@izum.si

© 1997-2017 IZUM Piškotki